Ajankohtaista Linnanmaa 1-6

Wilma-tunnuksen luominen ja uusien oppilaiden lisääminen Wilmaan

Uusien oppilaiden huoltajat voivat nyt luoda itselleen Wilman käyttäjätunnuksen osoitteessa https://onk.inschool.fi/connect. Tarvitset tunnuksen tekoon pankkitunnukset tms.

Ohjeet tunnuksen luomiseen löytyvät osoitteesta https://onk.inschool.fi/news/847.

Jos sinulla on jo Wilma-tunnus, voit lisätä uuden oppilaan tämä ohjeen mukaisesti: https://nk.oulu.fi/ajankohtaista/Wilmatunnus_suomi_fi_ja_vrk-lyhyt.pdf.

Jos Wilma-tunnuksen luominen tai uusien oppilaiden lisääminen ei onnistu, ota yhteys koulusihteeri Antti Rekilään, p. 0294 483 750.

Tiedote vanhemmille ja henkilökunnalle 20.9.2023: Oulun normaalikoulun ja lukion väistötiloista päätös

Oulun yliopiston hallitus päätti kokouksessaan 20.9. normaalikoulun ja lukion väistötilaratkaisuista.

Normaalikoulun lukio siirtyy yliopiston Linnanmaan kampuksen lounaislaidalla sijaitsevaan Ympäristötietotaloon (Paavo Havaksen tie). Normaalikoulun alakoulu siirtyy yläkoulun tontille tuotavaan ns. moduulikouluun ja myös osa yläkoulun toiminnoista siirtyy moduuliväistötiloihin. Suurin osa yläkoulun tiloista on kuitenkin edelleen opetuskäytössä.

Hallitus myös päätti käynnistää normaalikoulun tilatarveselvityksen.

Koulujen on tarkoitus aloittaa väistötiloissa syksyllä 2024. Lukion osalta myös aikaisempi siirtyminen on mahdollista. Moduulikoulu tarvitsee vielä rakennusluvan, ja tilaelementtien tilaus sekä tilojen kalustus ja varustus vievät aikaa. Arvio lukion ja peruskoulun väistötilaratkaisun kustannuksista on reilut kaksi miljoonaa euroa vuodessa.

Koulujen väistötilaratkaisua on valmisteltu henkilöstön ja sidosryhmien kanssa. Oulun yliopisto ja normaalikoulu ovat pitäneet muutosneuvottelut koskien väistötiloihin siirtymistä. Väistötilahankkeen toiminnallinen arviointi ja suunnittelu on tehty siten, että tavoitteena on mahdollisimman laadukkaan koulu- ja työskentely-ympäristön turvaaminen.

Normaalikoulun kiinteistöissä on tehty kesän aikana tiivistyksiä rakenteisiin, alakoulurakennus on ylipaineistettu ja tiloihin on hankittu sisäilmanpuhdistimia. 

Suomen Yliopistokiinteistöt omistaa normaalikoulukoulun eli Oulun yliopiston harjoittelukoulun tilat Linnanmaalla. Väistötilaratkaisu ei koske Koskelan yksikköä.

Lisätietoja: Tila-asiantuntija Juha Waulu, Oulun yliopisto, 040 716 7614, juha.waulu@oulu.fi 

Johtava rehtori Sari Ahola, Oulun normaalikoulu, 050 350 5544, sari.ahola@oulu.fi

LekoInari

Koulumme kuudesluokkalaisten leirikoulu Inarin Vasatokassa alkoi upeissa maisemissa. Uinti Mutusjärvessä vesisateessa ja upea auringonlasku koettiin heti ensimmäisenä iltana. Unohtumattomia elämyksiä!