KOSKELA 1-6

Tervetuloa kouluun !

Opetus aloitetaan koulussamme lähiopetuksena, mutta pandemiatilanteen johdosta voidaan tarvittaessa siirtyä poikkeuksellisiin opetusjärjestelyihin eli esim. etäopetukseen. 1.–3.-luokkalaiset ja erityisen tuen piirissä tai valmistavassa opetuksessa olevat oppilaat ovat tässäkin tapauksessa kuitenkin lähiopetuksessa eli käyvät päivittäin koulussa. Opetushallituksen ohjeisiin perustuen etäopetukseen voidaan tarvittaessa siirtyä määräajaksi vain 4.–9.- luokkalaisten oppilaiden osalta. Vaikka oppilaat ovat lähiopetuksessa, noudatetaan päivittäisessä koulutyössä erilaisia opetushallituksen antamia ohjeita viruksen leviämisen estämiseksi. 

Linkistä: Tiedote huoltajille ja oppilaille pääsette tutustumaan opetusjärjestelyihin koulun alkaessa sekä varautumissuunnitelmaan, joka toimeenpannaan tilanteen niin vaatiessa.

Tässä vaiheessa on jo tärkeää muistaa, että sairaana tai vähäisinkin flunssan oirein oppilas ei saa tulla kouluun. Mikäli oppilas on palannut Suomeen riskimaista, hänen tulee jäädä 14 vuorokauden omaehtoiseen karanteeniin saapumispäivästä lukien. Ajankohtainen luettelo riskimaista löytyy THL:n kotisivuilta. Näissä tapauksissa tulee olla yhteydessä joko koulusihteeriin (Riitta Pekkala, p. 0294484691 tai apulaisrehtoriin (Sari Räisänen, p. 0503505544).