KOSKELA 1-6

Kutsu tulevien ekaluokkalaisten huoltajille

Merikosken koulun, Paulaharjun koulun ja Oulun normaalikoulu Koskelan yksikön yhteinen ekaluokkalaisten vanhempainilta järjestetään TEAMS verkkoiltana 19.1.2021 klo 18.00 alkaen. Ohessa linkki kokoukseen. Kokoukseen voit liittyä selainversiolla tai TEAMS sovelluksella, mikäli se on asennettuna.https://urly.fi/1SST Mikäli linkki ei näy aktiivisena, kopioi se osoiteriville.

Illan aikana esittelemme alueen oppilaaksioton periaatteet, aluejaon sekä aikataulun. Huoltajat voivat esittää kysymyksiä koulujen rehtoreille illan aikana ja kokouksessa vierailee myös alueen oppilashuollon henkilökuntaa.

TERVETULOA keskustelemaan!

Mervi Karjalainen, rehtori, Merikosken koulu
Aro Rissa, rehtori, Paulaharjun koulu
Sari Räisänen, apulaisrehtori, Koskelan yksikkö, Oulun Normaalikoulu

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kutsu tulevien seiskaluokkalaisten huoltajille
 
Merikosken koulun, Paulaharjun koulun, Tuiran koulun  ja Oulun Norssin yhteinen seiskaluokkalaisten vanhempainilta järjestetään TEAMS verkkoiltana 20.1.2021 klo 18.00 alkaen. Ohessa linkki kokoukseen. Kokoukseen voit liittyä selainversiolla tai TEAMS sovelluksella, mikäli se on asennettuna. Linkki: https://urly.fi/1SUp Mikäli linkki ei näy aktiivisena, kopioi se osoiteriville.
 
Illan aikana esittelemme alueen oppilaaksi oton periaatteet, aluejaon sekä aikataulun. Huoltajat voivat esittää kysymyksiä koulujen rehtoreille illan aikana ja kokouksessa vierailee myös alueen oppilashuollon henkilökuntaa.
 
TERVETULOA keskustelemaan!
 
Mervi Karjalainen, rehtori, Merikosken koulu
Aro Rissa, rehtori, Paulaharjun koulu 
Heikki Tikkanen, rehtori, Tuiran koulu 
Pasi Hieta, rehtori, Oulun Norssi