Tiedote väistötiloista

By jannepellikainen |

Tiedote vanhemmille ja henkilökunnalle 20.9.2023: Oulun normaalikoulun ja lukion väistötiloista päätös

Oulun yliopiston hallitus päätti kokouksessaan 20.9. normaalikoulun ja lukion väistötilaratkaisuista.

Normaalikoulun lukio siirtyy yliopiston Linnanmaan kampuksen lounaislaidalla sijaitsevaan Ympäristötietotaloon (Paavo Havaksen tie). Normaalikoulun alakoulu siirtyy yläkoulun tontille tuotavaan ns. moduulikouluun ja myös osa yläkoulun toiminnoista siirtyy moduuliväistötiloihin. Suurin osa yläkoulun tiloista on kuitenkin edelleen opetuskäytössä.

Uutinen 2

By mikaruikka |
We are about to wrap up our first day here at The Midnight Sun Summer School! We've had interesting lectures and got to know the campus, and the teacher training school here in Linnanmaa.