Tiedote 18.9.2020

Koronatapaus Oulun normaalikoulussa Koskelassa

Oulun normaalikoulun Koskelan yksikössä on tänään perjantaina 18.9.2020 ilmennyt yksi koronatapaus. Tapauksen vuoksi altistuneita ovat yhden luokan 24 oppilasta, toisesta luokasta kaksi erillistä oppilasta ja lisäksi kolme henkilökuntaan kuuluvaa. Yhteensä altistuneita on 29. Kaikkiin asianosaisiin on oltu yhteydessä ja asiaa hoidetaan yhteistyössä Oulun kaupungin tartuntatautiviranomaisen kanssa. Oulun yliopiston opetusharjoittelijoita ei altistuneiden joukossa ole.

Oireettomilla huoltajilla on mahdollista noutaa kouluruoka arkipäivisin erikseen sovitulla tavalla. Opetus järjestetään karanteenin aikana etäyhteyksiä käyttäen.

Lisätietoja saa koulun apulaisrehtori Sari Räisäseltä, sari.raisanen(at)oulu.fi.

 

TOIMINTA-AJATUKSEMME

Oulun normaalikoulun toiminta perustuu elämän moninaisuuden kunnioittamiseen, yhdenvertaisuuteen ja yhteisöllisyyteen. Turvallinen ja kehittyvä koulumme tukee monipuolista inhimillistä kasvua ja oppimista, jotta oppilaistamme kasvaa toimintakykyisiä ja vastuullisia ihmisiä. 

Oulun normaalikoulu on yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan harjoittelukoulu. Perus- ja lukio-opetuksen lisäksi koulumme järjestää ohjattua opetusharjoittelua sekä osallistuu tutkimus- ja kokeilutoimintaan. Myös opettajien täydennyskoulutus kuuluu tehtäväämme. Lisäksi koulumme on yksi maailman Unescokouluista, joiden tavoitteena on muun muassa lisätä kulttuuritietoutta ja edistää suvaitsevaisuutta.