Linnanmaa 1-6 ajankohtaista

Kouluun ilmoittautuminen

Vuonna 2011 syntyneet lapset aloittavat koulunkäyntinsä lukuvuoden 2018-2019 alusta. Huoltaja ilmoittaa lapsensa kouluun Wilma-järjestelmässä, huoltajan Wilma-tunnuksella 15.-26.1.2018.

Tulevan ekaluokkalaisen huoltaja, kuittaa valmiiksi osoitettu lähikoulu nähdyksi Wilma-järjestelmässä lomakkeesta "Osoitetun lähikoulun hyväksyminen perusopetuksen 1. luokalle".

Voit hakea lapsellesi koulupaikkaa myös muusta kuin lapsellesi osoitetusta lähikoulusta: toisesta kaupungin koulusta, Oulun kansainvälisestä koulusta, Oulun normaalikoulusta, yksityisestä koulusta tai jos lapsi muuttaa toiseen kuntaan.  Mikäli rastitat lomakkeesta "Osoitetun lähikoulun hyväksyminen perusopetuksen 1. luokalle" kohdan "Oppilas hakee toiseen kouluun", sinun tulee vielä täyttää erikseen "Hakemukset ja päätökset" -välilehdellä lomake "Hakemus koulunkäynnistä muussa kuin lähikoulussa - perusopetukseen ilmoittautuminen".

Tarkemmat ilmoittautumisohjeet saat Wilmasta ja lapsesi päiväkodista. Jos sinulla ei ole vielä Wilma-tunnusta, saat sen postitse ennen ilmoittautumisajan alkamista.

Voit lukea lähikoulupäätöksen Wilmasta 16.3.2018. Mikäli olet valinnut kirjallisen päätöksen, päätös postitetaan 16.3.2018.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta ja oppilaaksiotosta voit lukea Oulussa koulussa - perusopetuksen oppaasta 2018-2019.

Apua Wilman käyttöön ja tarvittaessa paperisen lomakkeen kouluun ilmoittautumista varten saat sähköpostitse: primustuki(at)ouka.fi.

Muina aikoina voit ilmoittaa lapsesi kouluun ottamalla yhteyttä oman alueesi aluepäällikköön. Peruskoulut alueineen ja aluepäälliköiden yhteystiedot tästä linkistä.

Oulun normaalikoulun Linnanmaan 1-6 yksikön infotilaisuus koulutulokkaiden huoltajille pidetään torstaina 11.1.2018 klo 18.00 koulun ravintolasalissa. Käynti A-ovesta.